Style of Eye intervjuas på söndag. Foto: Erik Mårtensson
PROGRAM: Söndag 23 februari

Intervju med Style of Eye

I söndags så intervjuade vi hyllade house-producenten och DJ:n Style of Eye som gjorde succé på P3 Guld när han framförde sin senaste singel Kids. Dessutom så spelade vi upp fem nya låtar som adderats på vår röstningshemsida och som nu har chansen att röstas in på P3 Osignat – Topp 10.

I Musikguiden i P3: Osignat i söndags så intervjuade vår reporter Niklas Folkeson DJ:n och house-producenten Linus Eklöw. Förutom att Linus släpper musik under sitt eget artistnamn Style of Eye så har han också producerat och skrivit låtar åt Icona Pop och Rebecca & Fiona, bland annat Icona Pops världshit I Love It. På P3 Guld i mitten av januari gjorde Style of Eye ett hyllat och omtalat nummer när han framförde sin senaste singel Kids.

I programmet så spelade Sanna Bråding och Anders Olsson också upp fem nya osignade låtar som adderats på vår röstningshemsida under veckan som gått och som nu har chansen att röstas in på P3 Osignat – Topp 10.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista