Markus Krunegård är Sanna Brådings gäst den här veckan. Foto: Anders Olsson / Musikguiden i P3: Osignat
PROGRAM: Söndag 2 mars

Markus Krunegård om arbetet bakom sitt kommande album

I söndags så hade vi besök i studion av Markus Krunegård som är aktuell med Du Stör Dig Hårt På Mig, första singeln ut från kommande skivan Rastlöst Blod. Vi lät också Nicole Sabouné dissekera sin senaste P3-hit Winn This Life.

I Musikguiden i P3: Osignat i söndags så hade Sanna Bråding besök i studion av Markus Krunegård som precis släppt ifrån sig singeln Du Stör Dig Hårt På Mig, första smakprovet från hans femte soloalbum Rastlöst Blod som släpps i juni. Sanna undrade bland annat hur det går till när Markus skriver sina låtar och hur arbetet med den kommande skivan gått till.

Vi lät även P3-favoriten Nicole Sabouné sätta skalpellen i sin senaste singel Winn This Life för en grundlig låtdissekering. Dessutom så spelade Anders Olsson upp fem nya osignade låtar som laddats upp på vår röstningshemsida under veckan som gått och som nu har chansen att röstas in på vår topp-10-lista över landets bästa osignade låtar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista