PROGRAM: Söndag 9 mars

Intervju med Dead By April

I söndags så intervjuade vi metalcorebandet Dead By April som precis släppt sitt tredje album Let The World Know. Dessutom så spelade vi upp fem nya låtar som adderats på vår röstningshemsida och som nu har chansen att röstas in på P3 Osignat – Topp 10.

I Musikguiden i P3: Osignat i söndag så intervjuade vår reporter Niklas Folkeson det fem man starka metalcorebandet Dead By April från Göteborg som den 12 februari släppte sin tredje skiva Let The World Know. 2012 tävlade Dead By April i Melodifestivalen, där de kom på en sjunde plats i finalen med låten Mystery. Niklas undrade bland annat hur det går till när de fem skriver sin musik och hur de ser på sig som band, är det ett jobb som vilket annat som skall betala månadens räkningar? Eller en hobby som det går att tjäna pengar på?

I programmet så spelade Sanna Bråding och Anders Olsson också upp fem nya osignade låtar som adderats på vår röstningshemsida under veckan som gått och som nu har chansen att röstas in på P3 Osignat – Topp 10.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista