Röyksopp
Röyksopp
PROGRAM: Söndag 16 november

Intervju med Röyksopp

Intervju med Röyksopp
16 min

Intervju med norska electroduon Röyksopp som precis släppte ifrån sig sitt allra sista studioalbum. Dessutom spelade vi upp 5 osignade låtar som har chansen att röstas in på P3 Osignat – Topp 10, P3:s topplista över landets bästa osignade låtar.

I Musikguiden i P3: Osignat s söndags så träffade vi den hyllade norska electroduon Röyksopp som i våras släppte minialbumet Do It Again tillsammans med Robyn. Nu är duon aktuella med sitt femte och sista studioalbum The Inevitable End. För vår reporter Niklas Folkeson berättar de två varför de nu väljer att ta farväl av det traditionella albumformatet och hur de i framtiden kommer vara mer experimentella i hur de delar med sig av sin musik till omvärlden.

Dessutom så spelade Anders Olsson upp fem nya osignade låtar som laddats upp på vår röstningshemsida under veckan som gått och som nu har chansen att röstas in på P3 Osignat – Topp 10, P3:s topp-10-lista över landets bästa osignade låtar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".