The Magic Numbers. Foto: Press
The Magic Numbers. Foto: Press
PROGRAM: Söndag 30 november

Intervju med brittiska The Magic Numbers

Vi träffade brittiska The Magic Numbers som för två månader sedan släppte ifrån sig sitt fjärde album Alias. Dessutom spelade vi upp 5 osignade låtar som har chansen att röstas in på P3 Osignat – Topp 10, P3:s topplista över landets bästa osignade låtar.

I Musikguiden i P3: Osignat i söndags så intervjuade vi det brittiska pop-rock-bandet The Magic Numbers som hyllades till skyarna när de debuterade 2005 med sitt självbetitlade album som bland annat nominerades till prestigefyllda Mercury Music Prize. I början av hösten släppte de fyra i bandet, syskonparen Romeo och Michelle Stoddard samt Sean och Angela Gannons sin fjärde skiva Alias.

Dessutom så spelade Anders Olsson upp fem nya osignade låtar som laddats upp på vår röstningshemsida under veckan som gått och som nu har chansen att röstas in på P3 Osignat – Topp 10, P3:s topp-10-lista över landets bästa osignade låtar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".