Earth Kids. Foto: Anders Olsson / Musikguiden i P3: Osignat
1 av 4
Earth Kids. Foto: Anders Olsson / Musikguiden i P3: Osignat
Sanna Bråding tillsammans med Earth Kids, We Hide You Seek och Manfred Kidd. Foto: P3 Osignat
4 av 4
Sanna Bråding tillsammans med Earth Kids, We Hide You Seek och Manfred Kidd. Foto: P3 Osignat
PROGRAM: Söndag 7 december

Livemusik med Earth Kids, We Hide You Seek och Manfred Kidd

Livemusik med den elektroniska Helsingborgsduon Earth Kids, Göteborgsbandet Manfred Kidd och We Hide You Seek som i början av året toppade P3 Osignat – Topp 10 med låten Golden Hand.

I Musikguiden i P3: Osignat i söndags så hade Sanna Bråding laddat upp med livemusik med Earth Kids, Manfred Kidd och We Hide You Seek som alla spelade på vår scen när vi i mitten av augusti gästade Göteborg KulturkalasEarth Kids som består av Wilma Andersson och Louice Lindberg från Helsingborg gör drömsk och glittrande elektroniskpop som man både vill dansa och gråta till.  We Hide You Seek är ett Göteborgsbaserat Indieband som spelar atmosfärisk pop med inslag av nordisk melankoli. I våras toppade bandet P3 Osignat – Topp 10 med sin låt Golden Hand som tackvare framgångarna på listan också adderades på P3:s Spellista. Manfred Kidd som har sina rötter i Göteborg består av barndomsvännerna Fredrik Folkestad och Viktor Crusner som tillsammans skapar en mix av euforisk pop och elektronisk indie.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".