My Heart Is A Metronome. Foto: Anders Olsson / Musikguiden i P3: Osignat
My Heart Is A Metronome. Foto: Anders Olsson / Musikguiden i P3: Osigna
PROGRAM: Lördag 20 december

My Heart Is A Metronome gästade studion när vi blickade tillbaka på P3 Osignat - Topp 10

Sanna Bråding bjöd på ett fullmatat program helt vigt åt all grymma låtar och osignade artister som legat på P3 Osignat – Topp 10 under 2014. Förutom att Sanna tillsammans med Anders Olsson spelade upp de 20 mest framgångsrika låtarna på listan så hade hon också besök i studion av My Heart Is A Metronome från Uppsala som under fyra veckor toppade listan.

I Musikguiden i P3: Osignat i lördags så blickade Sanna Bråding tillbaka på hur P3 Osignat – Topp 10 låtit under året som gått. Tillsammans med Anders Olsson så spelade Sanna upp platserna tjugo till sexton på listan över de 20 mest framgångsrika osignade låtarna som legat på listan i år. Dessutom hade Sanna besök i studion av Uppsalabandet My Heart Is A Metronome, som toppade listan med sin låt The Whistler under fyra veckor och sedan blev adderade på P3:s spellista.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".