Pilotsonen. Foto: Pilotsonen
Pilotsonen. Foto: Pilotsonen
PROGRAM: Söndag 21 december

Livemusik med Pilotsonen, Amanda Ekstedt och Antone Mecca

Vi bjöd på livemusik med bland annat Linköpingsrapparen Antone Mecca och indiebandet Pilotsonen som båda legat på P3 Osignat – Topp 10 under året som gått.

I Musikguiden i P3: Osignat i söndags så hade Sanna Bråding laddat upp med livemusik av Antone Mecca, Amanda Ekstedt, Pilotsonen och The Indigo Clan som alla spelade på P3 Älskar Linköping i början av sommaren på Konsert & Kongress i Linköping. 

Pilotsonen som har sina rötter i Linköping började göra musik tillsammans för ett år sedan och toppade P3 Osignat – Topp 10 i början av året med sin allra första låt 5 Miljoner HjärtslagAmanda Ekstedt som kommer från Norrköping blandar sorg och glädje i sin glittrande pop med mullrande slagverk, pulserande bas och glada popmelodier. Antone Mecca som legat på P3 Osignat - Topp 10 med låten Monkey Biz har sitt basläger i Barcelona men kommer ursprungligen från Linköping. I somras släppte han sin andra soloskiva Natural SelectionThe Indigo Clan, som består av Therese Holgersson på sång, Alexander Gerhardsson på synth, Mathias Steinmo på trummor och Frej Samuelsson på gitarr, bildades hösten 2012 i Motala. I början av året släppte de sitt debutalbum Underground och har bland annat spelat på festivaler som This Is Hultsfred och Keep It Loud.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".