Panda Pompoi som toppade P3 Osignat - Topp 10 i hela fem veckor tidigare i våras. Foto: Anders Olsson / Musikguiden i P3: Osignat
Panda Pompoi som toppade P3 Osignat - Topp 10 i hela fem veckor tidigare i våras. Foto: Anders Olsson / Musikguiden i P3: Osignat
PROGRAM: Lördag 3 januari

Vi fortsatte att spela upp de mest framgångsrika låtarna på P3 Osignat - Topp 10 under 2014

Sanna Bråding fortsatte att spela upp de bästa osigande låtarna som legat på P3 Osignat – Topp 10 under 2014. Dessutom så gästades vi i studion av Östersundsbandet Panda Pompoi som under våraen toppade listan fem veckor i rad med sin låt Tack för idag, Förlåt för i morgon.

I Musikguiden i P3: Osignat i lördags så fortsatte Sanna Bråding sin tillbakablick på P3 Osignat – Topp 10. Tillsammans med Anders Olsson så spelade hon upp platserna tio till sex på listan över de 20 mest framgångsrika osignade låtarna som legat på listan under 2014. Dessutom hade Sanna besök i studion av Panda Pompoi från Östersund som under våren toppade listan med sin låt Tack för idag, Förlåt för i morgon i hela fem veckor. Sanna undrade bland annat hur Panda Pompoi ser tillbaka på den gångna våren och vad framgången för de på P3 Osignat – Topp 10 betytt för dem.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".