Seinabo Sey. Foto: Mikael Dahl
Seinabo Sey. Foto: Mikael Dahl
PROGRAM: Söndag 4 januari

P3 Guld-uppladdning med Seinabo Sey, Linda Pira och Thomas Stenström

Vi laddade vi upp inför P3 Guld. Vi intervjuade bland annat Seinabo SeyLinda PiraThomas Stenström och Say Lou Lou som alla har chansen att ta hem pris på den stjärnspäckade galan nu på lördag. Dessutom spelade vi upp 5 osignade låtar som har chansen att röstas in på årets allra första P3 Osignat – Topp 10.

I Musikguiden i P3: Osignat i söndags så laddade vi upp inför P3 Guld nu i helg i Göteborg och tar pulsen på ett gäng nominerade artister. Vår reporter Niklas Folkeson träffade bland annat Beatrice EliSeinabo Sey och Say Lou Lou som alla är nominerade i kategorin Årets Nykomling. Vi pratade också med CleoSilvana Imam och Hurula som har chansen att ta hem Guldmicken - priset till årets bästa liveakt. Årets Låt nominerade Linda PiraThomas Stenström och Seinabo Sey berättade hur deras hits kom till och delar med sig av låtskrivartips. 

Dessutom så spelade Anders Olsson upp fem nya osignade låtar som laddats upp på vår röstningshemsida under veckan som gått och som nu har chansen att röstas in på 2015 års allra första P3 Osignat – Topp 10, P3:s topp-10-lista över landets bästa osignade låtar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".