Mapei.
Mapei.
PROGRAM: Söndag 25 januari

Mapei om sin hyllade debutskiva "Hey Hey".

”Som ett äktenskap mellan regnbågen och ljuset i slutet av tunneln”.
26 min

Vi intervjuade tokhyllade Mapei som i fjol släppte sitt debutalbum Hey Hey, en skiva som gett henne både P3 Guld- och Grammis-nomineringar. Dessutom spelade vi upp 5 osignade låtar som har chansen att röstas in på P3 Osignat – Topp 10.

I Musikguiden i P3: Osignat i söndags så intervjuade vi Mapei som kan titta tillbaka på ett mycket framgångsrikt 2014! Hon släppte debutalbumet Hey Hey som hyllats stort i media och resulterade i både P3 Guld- och Grammis-nomineringar. För Musikguiden i P3: Osignats reporter Niklas Folkeson berättar Mapei om känslan av att äntligen släppa sin debutplatta ”Som ett äktenskap mellan regnbågen och ljuset i slutet av tunneln” och pratar om hur låtarna Change och Don’t Wait kom till.

Dessutom så spelade Anders Olsson upp fem nya osignade låtar som laddats upp på vår röstningshemsida under veckan som gått och som nu har chansen att röstas in på P3 Osignat – Topp 10, P3:s topp-10-lista över landets bästa osignade låtar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".