Kristin Amparo. Foto: Press
Kristin Amparo. Foto: Press
PROGRAM: Söndag 8 mars

Intervju med Kristin Amparo

"Jag ska sjunga i världen, det finns ingen som kan stoppa mig nu!"
27 min

Vi intervjuade Kristin Amparo, en av de mest anlitade och eftertraktade sångerskorna just nu i Sverige som är en av artisterna som tävlar i årets Melodifestival. Dessutom spelade vi upp 5 osignade låtar som har chansen att röstas in på P3 Osignat – Topp 10.

I Musikguiden i P3: Osignat i söndags så träffade vi Melodifestival-aktuella Kristin Amparo, en av Sveriges hetaste sångerskor just nu, som gästat på låtar med bland annat John De SohnOskar LinnrosCleoMohammed Ali och Albin. 2014 inleddes med att hon släppte EP:n Vem e Han ihop med Cleo för att sedan medverka på förra årets sommarplåga Din soldat med hiphoparen Albin. För vår reporter Niklas Folkeson berättar Kristin Amparo om hur det är att vara så eftertraktade och hennes dröm om att få släppa helt eget material.  

Dessutom så spelade Anders Olsson upp fem nya osignade låtar som laddats upp på vår röstningshemsida under veckan som gått och som nu har chansen att röstas in på P3 Osignat – Topp 10, P3:s topp-10-lista över landets bästa osignade låtar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".