Danny Saucedo. Foto: Anders Olsson / Musikguiden i P3: Osignat
Danny Saucedo. Foto: Anders Olsson / Musikguiden i P3: Osignat
PROGRAM: Söndag 22 november

Intervju med Danny Saucedo

Vi träffade Danny Saucedo som är aktuell med sitt fjärde album Hör vad du säger men glömt vad du sa, hans första på svenska. Dessutom spelade vi upp 5 osignade låtar som har chansen att röstas in på P3 Osignat – Topp 10.

I Musikguiden i P3: Osignat i söndags så hade Sanna Bråding besök i studion av Danny Saucedo som precis släppt ifrån sig sitt fjärde album Hör vad du säger men glömt vad du sa, hans första skiva på svenska.  Sanna undrade bland annat hur det varit för Danny att lämna engelskan och istället sjunga på svenska och vad han har för tips och råd att ge alla osignade artister som vill slå igenom.

Dessutom så spelade Anders Olsson upp fem nya osignade låtar som laddats upp på vår röstningshemsida under veckan som gått och som nu har chansen att röstas in på P3 Osignat – Topp 10, P3:s topp-10-lista över landets bästa osignade låtar.  

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista