James Bay. Foto: Press
James Bay intervjuas på söndag. Foto: Press
PROGRAM: Söndag 29 november

Intervju med James Bay

Vi träffade den hyllade brittiska singer-songwritern James Bay. Dessutom spelade vi upp 5 osignade låtar som har chansen att röstas in på P3 Osignat – Topp 10.

I Musikguiden i P3: Osignat i söndags mötte vi den brittiska singer-songwritern James Bay som i början av årets utsågs till ”Critics Choice” på Brit Awards som bland annat Sam SmithJessie JEllie Goulding och Adele tidigare utsetts till. I fjol kom singlarna Let It Go och Hold Back The River som toppade listorna runt om i världen och tidigare i år släpptes debutalbumet Chaos And The Calm. För vår reporter Niklas Folkeson berättar James Bay om sin fascination för gitarrer, hur han upptäcktes via en ”open-mic show” och hur det var att turnera med barndomsidolerna Rolling Stones.

Dessutom så spelade Anders Olsson upp fem nya osignade låtar som laddats upp på vår röstningshemsida under veckan som gått och som nu har chansen att röstas in på P3 Osignat – Topp 10, P3:s topp-10-lista över landets bästa osignade låtar.  

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".