Nick Hammer tillsammans med Sanna Bråding. Foto: Anders Olsson / Musikguiden i P3: Osignat
1 av 2
Nick Hammer tillsammans med Sanna Bråding. Foto: Anders Olsson / Musikguiden i P3: Osignat
Nick Hammer. Foto: Anders Olsson / Musikguiden i P3: Osignat
2 av 2
Nick Hammer har fått sin låt "Svär På Allt" adderad på P3:s spellista. Foto: Anders Olsson / Musikguiden i P3: Osignat
PROGRAM: Lördag 26 december

Nick Hammer gästade oss när vi blickade tillbaka på P3 Osignat - Topp 10

"Jag vill göra musik för andra som dom kan uppskatta!"
28 min

Sanna Bråding bjöd på ett fullmatat program helt vigt åt all grymma låtar och osignade artister som legat på P3 Osignat – Topp 10 under 2015. Förutom att Sanna tillsammans med Anders Olsson spelade upp de 20 mest framgångsrika låtarna på listan så hade hon också besök i studion av rapparen Nick Hammer som under fem veckor toppade listan.

I Musikguiden i P3: Osignat i lördags så blickade Sanna Bråding tillbaka på hur P3 Osignat – Topp 10 låtit under året som gått. Tillsammans med Anders Olsson så spelade Sanna upp platserna tjugo till sexton på listan över de 20 mest framgångsrika osignade låtarna som legat på listan i år. Dessutom hade Sanna besök i studion av 24-åriga rapparen Nick Hammer som toppade listan med sin låt Svär på allt under alla sina fem veckor i höstas och tack vare det adderats på P3:s Spellista.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".