Shalisa Taylor
1 av 5
Shalisa Taylor Foto: Shalisa Taylor
Marcus Ceasar
2 av 5
Marcus Ceasar Foto: Marcus Ceasar
I'm not Jane
3 av 5
I'm not Jane Foto: I'm not Jane
Artbrother
4 av 5
Artbrother Foto: Artbrother
Theo Hoff
5 av 5
Theo Hoff Foto: Theo Hoff
P3 OSIGNAT - TOPP 10

Vilken låt får din röst?

Veckans 5 ny-adds på P3 Osignat
32 min

Bland de nya låtarna som adderats på vår röstningssida den här veckan och som har chansen att röstas in på vårens sista lista finns bland annat Fight med 21-åriga singer-songwritern Shalisa Taylor och Skulle Du Tro Mig med Marcus Ceasar från Göteborg. Även inderockbandet I'm not Jane från Malmö, 23-åroga houseproducenten Theo Hoff och tvåmansbandet Artbrother har nu chansen att komma in på listan. Vilka av låtarna vill du rösta in på P3 Osignat - Topp 10?

Vill du påverka hur vårens sista P3 Osignat - Topp 10 skall låta är det bara att gå in på vår röstningshemsida och rösta på dina favoriter. Du får rösta på hur många låtar du vill men bara en gång per låt. Dessutom kan du kommentera, lyssna och dela med dig av låtarna. De tio låtarna som får flest röster fram till klockan 23:59 på tisdag spelas i Musikguiden i P3: Osignat på torsdags kvällarna.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".