Elsa
1 av 5
Elsa Foto: Elsa
MouszE
2 av 5
MouszE Foto: MouszE
Mona Najib
3 av 5
Mona Najib Foto: Mona Najib
Västra Villstan
4 av 5
Västra Villstan Foto: Västra Villstan
No Sleep For Lucy
5 av 5
No Sleep For Lucy Foto: No Sleep For Lucy
P3 OSIGNAT - TOPP 10

Vilken låt får din röst?

Veckans 5 ny-adds på P3 Osignat
33 min

Bland de nya låtarna som adderats på vår röstningssida den här veckan och som har chansen att röstas in på höstens första lista finns bland annat Nobody Likes You med med 21-åriga Elsa och När Mörkret Faller med Malmö-rapparen MouszE feat. Matte.B. Även popduon Västra Villastan från Göteborg, det tre man starka arenarockbandet No Sleep For Lucy och Mona Najib som just nu bor i Los Angeles har nu chansen att komma in på listan. Vilka av låtarna vill du rösta in på P3 Osignat - Topp 10?

Vill du påverka hur nästa veckas P3 Osignat - Topp 10 skall låta är det bara att gå in på vår röstningshemsida och rösta på dina favoriter. Du får rösta på hur många låtar du vill men bara en gång per låt. Dessutom kan du kommentera, lyssna och dela med dig av låtarna. De tio låtarna som får flest röster fram till klockan 23:59 på tisdag spelas i Musikguiden i P3: Osignat på torsdags kvällarna.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".