Radiokören bloggar från Italien

Radiokören är på turné i Italien och bloggar om sina strapatser från Florens rusningstrafik, förseningar och bussar utan toaletter. Crewet krävs på pengar medan kören sjunger för fulla hus!

”I skrivande stund har vi klarat av två konserter på vår turné i Italien. Vi anlände till Milano i fredags (den 16/1) där en buss plockade upp oss och körde oss till Florens. Allt gick smärtfritt tills vi kom öga mot öga med Florens rusningstrafik.” (Blogginlägg av: Love Enström, tenor i radiokören måndag den 19 januari)

”Sveriges Radio var igår på plats för att spela in spektaklet och var för den uppgiften tvungen att hyra in viss utrustning; i detta fall, stativ och en kabel någon lagt på golvet. Direkt efter konserten blev producent och inspelningstekniker påhoppade av en person som tydligen ägde sagda musikutensilier och krävde betalt för sina tjänster. Kontant! Här och nu!” (Blogginlägg av: Love Enström, tenor och Susanne Carlström, sopran. Tisdag den 20 januari)

Radiokören besöker Florens, Turin, Reggio, Trento och Perugia under turnén.

Läs alla blogginläggen:
http://sverigesradio.se/cgi-bin/berwaldhallen/program/amnessida.asp?ProgramID=1009&grupp=6417

www.berwaldhallen.se

Bilder, intervjuer och information:
Diana Esposito
PR-ansvarig
08-784 51 08
diana.esposito@sr.se

Karin Adolfsson-Goldman
Försäljningschef
08-784 51 12
karin.adolfsson-goldman@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".