Knattetimmen med Carolina Norén-P4

Knattetimmen med Carolina Norén

P4 lördag 31 januari kl 13.03

Knattetimmen med Carolina Norén - ett nytt ring-in-program för frågvisa föräldrar i P4. I knattetimmen svarar Malin Alfvén, legitimerad barn- och föräldrapsykolog och Louise Hallin, legitimerad psykoterapeut och barnmorska på lyssnarnas frågor om barn från mat, sömn, kiss och bajs till relationer och om kärlek och gräl. Programledare är Carolina Norén.

Förutom lyssnarnas frågor blir det en intervju med ”Månadens Förälder” – en aktuell känd eller mindre känd förälder som berättar om sitt sätt att uppfostra, sitt familjeliv och sina åsikter i aktuella barn- och föräldrafrågor.

Carolina Norén är 43 år och mamma till en 6-åring och en 2-åring och sambo med konstnären Christian Ridung 34, och de delar sitt boende mellan gården i Roslagen, lägenheten på Södermalm i Stockholm och fäboden i Dalarna.

- Jag tycker att det är viktigt att mina barn blir lika hemmastadda på landet som inne i stan, jag är en både-och-människa – Jag gillar att sitta och läsa Vogue i mina leriga gummistövlar på en bänk utanför ladugården lika mycket som jag kan längta hem till vedspisen när jag är på någon glamorös melodifestivalfest.


Programmet sänds sista lördagen i månaden med start den 31 januari kl 12.03 i P4

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".