Henrik Torehammar. Foto: Snezana Vucetic Bohm/SR

Brunchrapporten special - sex timmar om fildelning

P3 måndag 16 februari kl 10.02-16.00

Med anledning av att rättegången mot personerna bakom The Pirate Bay inleds idag i Stockholms tingsrätt direktsänder P3 sex timmar på temat fildelning. I Brunchrapporten special med Henrik Torehammar i spetsen hörs debatter, diskussioner och reportage. Och en av de viktigaste delarna i programmet är lyssnarnas åsikter, både i programmet och på webben.

Frågor som ställs i den sex timmar långa specialsändningen är bland annat: Vad betyder fildelningen för framtidens informationssamhälle? Är det ett gratissamhälle den kommande generationen förväntar sig? Hur kommer populärkulturen att formas med den nya tekniken? Och vad händer med upphovsrätten?

Programledaren Henrik Torehammar har Soraya Hashim som bisittare och lyssnarnas moderator är Navid Modiri. Dessutom rapporterar P3 Nyheter direkt från rättegången.  

På sr.se/p3 kan lyssnarna diskutera fildelning och de kan höra av sig till programmet på 031-773 00 00 eller brunchrapporten@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista