Rickard Nerbe. Foto: Snezana Vucetic Bohm/SR

2008-03-03: Rickard Nerbe ny programledare för P3 Live Session

Rickard Nerbe, känd från Christer i P3, är ny programledare för P3 Live Session och blir alltså programledarkollega med Markus Krunegård från Laakso. Programmet sänds omväxlande från Göteborg och Stockholm och på onsdag 5 mars går Rickard Nerbes första Göteborgssändning av stapeln. Då gästas han av inga mindre än Hästpojken och Anna Järvinen.

– Jag tycker att Hästpojken och Anna Järvinen är bland det bästa Sverige har att erbjuda just nu. Det är också en bra artistkombination eftersom båda känns mjuka och hårda på samma gång. Det blir ett mjuktufft program på onsdag, säger Rickard Nerbe om sitt första program.

Rickard som tidigare jobbat med bland annat Christer i P3, P3 Festival och Musikjournalen ser mycket fram emot att nu bli programledare för P3 Live Session.

– Det känns så klart toppen att leda P3 Live Session! Framförallt för att det är ett så bra program där musik och långa intervjuer verkligen ger något både till nya lyssnare och redan frälsta hardcorefans. Det finns ju inget liknande i Sverige idag. Det är ett drömjobb helt enkelt, säger han.

P3 Live Session är P3:s program för exklusiva livekonserter, oväntade artistsamarbeten och spännande intervjuer med de uppträdande. Göteborgssändningarna spelas in inför publik i Svenska Grammofonstudion.


P3 Live Session sänds varje onsdag kl 21.30-23.00.
Hemsida: sverigesradio.se/p3/livesession  


Pressbild på Rickard Nerbe
http://sverigesradio.se/press/bildmapp/349638_130_170.jpg
Foto: Snezana Vucetic Bohm/SR


För vidare information, vänligen kontakta:

Maria Anderstam, pressinformatör P3
maria.anderstam@sr.se 
08-784 71 20, 070-293 72 70

Ulla Svensson, kanalansvarig P3
ulla.svensson@sr.se    
08-784 17 15, 0708-89 17 15

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista