Carolina Norén. Foto: Snezana Vucetic Bohm/SR

Knattetimmen med Carolina Norén

P4 lördag 28 februari kl 12.03

Dagens program sänds direkt från mässan Baby & Barn 2009 ifrån Göteborg. I knattetimmen svarar Malin Alfvén, legitimerad barn- och föräldrapsykolog och Louise Hallin, legitimerad psykoterapeut och barnmorska på lyssnarnas frågor om barn från mat, sömn, kiss och bajs till relationer och om kärlek och gräl. Programledare är Carolina Norén som även är programledare för Svensktoppen. Förutom lyssnarnas frågor inneåller programmet även intervju med en aktuell förälder som berättar om barnuppfostran, familjeliv och sina åsikter i aktuella barn- och föräldrafrågor.

Carolina Norén sänder Melodifestivalprogrammet i P4 och kommer direkt från genrepen i Malmö till mässan i Göteborg.

- Det ska faktiskt bli skönt att ta en paus från all melodifestivalglamour. Att få komma ned på jorden igen och ta tag i de VIKTIGA frågorna som kiss-och bajs och mat- och sömnproblem! Men jag kan avslöja att det kan vara bra att vara intresserad av måbarnspsykologi även när man har hand om nervösa melodifestivalartister. För även där får man också stötta och trösta en hel del, berättar Carolina Norén.

Programmet sänds sista lördagen i månaden kl 12.03 i P4.

Pressbild: Knattetimmen i P4 med Carolina Norén.
Foto: Snezana Vucetic Bohm/SR

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".