Hanna Toll Foto: Mia Carlsson

Hanna Toll kanalansvarig för Sveriges Radio P3

Hanna Toll blir kanalansvarig för Sveriges Radio P3. Hon har varit vikarierande kanalansvarig för P3- och barnutbudet sedan i somras.

- Det är en spännande utmaning att få fortsätta att arbeta med ung public service i ett medielandskap där det händer så mycket, säger Hanna Toll. P3:s roll som guide, garant och forum för ung samhällsdebatt kommer att bli än viktigare, liksom vår roll när det gäller att introducera ny musik och skapa och skildra ung kultur.

Hanna Toll är 35 år och har tidigare varit programchef, programledare, producent och projektledare för en rad P3-produktioner, som Bossanova, Frank i P3, Christer och Kvällspasset.

Ulla Svensson, som tidigare varit kanalansvarig för P3, ska leda ett nytt programutvecklings- och rekryteringsprojekt inom Sveriges Radio.

- Det är ett av de viktigaste och mest spännande projekten inom Sveriges Radio just nu, säger Björn Löfdahl, direktör för Innehållsproduktion. Jag är jätteglad över att vi har fått vår absolut bästa kraft på det här området, Ulla Svensson, att leda projektet.

Pressbilder:

Hanna Toll
http://sverigesradio.se/Diverse/AppData/isidor/images/News_images/2938/516820_1333_2000.jpg Foto: Mia Carlsson

Ulla Svensson
http://sverigesradio.se/Diverse/AppData/isidor/images/News_images/2938/516825_1333_2000.jpg
Foto: Johan Ljungström/SR

För mer information:
Hanna Toll, 0706-892606
Ulla Svensson, 0708-891715

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".