Ólafur Danielsson och Susanna Ridderstedt är Morgonpasset i P3:s första brudpar. Foto: Privat

2008-02-27: Det blir vårbröllop i Morgonpasset i P3!

Susanna Ridderstedt från Falun och Ólafur Danielsson från Island blir det första paret att vigas direkt i Morgonpasset i P3. Vigseln sker i radiostudion i Stockholm på självaste Valborgsmässoafton den 30 april. Alla som lyssnade på dagens sändning av Morgonpasset i P3 fick stifta en första bekantskap med brudparet då de intervjuades av programledaren Martina Thun.

– Mitt liv har tagit en ny vändning sedan vi fick veta att vi ska gifta oss i Morgonpasset i P3! Det börjar bli ljust ute och allting känns bara så fantastiskt, säger Susanna Ridderstedt.

– Förhoppningsvis blir det jag som viger Susanna och Ólafur. Men för säkerhets skull har vi bokat en annan vigselförrättare, säger Martina Thun som väntar på att bli godkänd som vigselförrättare.

Susanna och Ólafur är utvalda bland alla de par som anmält intresse eftersom deras radiovigsel kan bevittnas av båda deras släkter på Island och i Sverige via webbradion på sr.se.  

– Efter fyra års förlovning har vi äntligen hittat den perfekta lösningen, säger Susanna Ridderstedt.

Ólafur Danielsson, 31, kom till Sverige när han var 18 år och träffade Susanna Ridderstedt, 27, på gymnasiet. När hans föräldrar flyttade tillbaka till Island stannade han kvar av kärlek till Susanna och nu bor paret i Stockholm.


Pressbilder

Ólafur Danielsson och Susanna Ridderstedt är Morgonpasset i P3:s första brudpar. http://sverigesradio.se/press/bildmapp/347904_130_170.jpg
Foto: Privat

Martina Thun, programledare för Morgonpasset i P3
http://sverigesradio.se/press/bildmapp/293404_130_170.jpg
Foto: Johan Ljungström/SR


För vidare information, vänligen kontakta:

Maria Anderstam, pressinformatör P3
maria.anderstam@sr.se 
08-784 71 20, 070-293 72 70

Caroline Pouron, producent Morgonpasset i P3
caroline.pouron@sr.se   
08-784 32 40, 0705-67 56 61

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".