Exklusivt möte mellan tre stora karaktärer inom svensk showbusiness

Svenska Stjärnor gästas den 7-9 maj av operaikonen Loa Falkman, den mångfacetterade artisten Björn Skifs och sång och dansmannen Måns Zelmerlöw. Ett spännande möte mellan tre fantastiska entertainers och Sveriges Radios Symfoniorkester.

Kan det bli något annat än total upplevelse och maximal underhållning när två artistveteraner som Björn och Loa möter en jämförelsevis nyetablerad artist som Måns? Vars karriär ändå rullar som på räls efter genombrottet i Idol 2005.

Tillsammans med Sveriges Radios Symfoniorkester bjuds publiken på en blandning av opera, musikal, show samt pop och rock. Artisterna bjuder på solonummer från sina egna repertoarer. Dessutom uppträder de tillsammans i flera nummer.

Föreställ dig Loa Falkmans unika förmåga till scenisk och musikalisk gestaltning i kombination med Måns Zelmerlöws utstrålning och rytmiska liveframträdanden

tillsammans med en superartist som Björn Skifs vars karriär täcker både musik, film, teater och show. Svenska Stjärnor dirigeras som alltid av Anders Berglund. 

Medverkande
Björn Skifs, Loa Falkman och Måns Zelmerlöw
Anders Berglund, dirigent
Sveriges Radios Symfoniorkester

Konsertdagar
7 maj kl 19.00
8 maj kl 18.00
9 maj kl 15.00

Konserten spelas in och sänds i SR P4 under sommaren.

Bilder, intervjuer och information:
Diana Esposito
Pressansvarig/Marknadskoordinator
08-784 51 08
diana.esposito@sr.se

Gerd Björnung
Eventchef
08-784 51 56
gerd.bjornung@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".