Henrik Torehammar, Kitty Jutbring och Ehsan Noroozi. Foto: Kristin Montagu-Evans

Musikhjälpen − vad hände sen?

P3 torsdag 30 april kl 10.02-16.00

Kitty Jutbring, Ehsan Noroozi och Henrik Torehammar klarade prövningarna i glasburen i Malmö! Nu sänder de tillsammans igen för första gången sedan maratonveckan i december. I ”Musikhjälpen − vad hände sen?” spelar de önskelåtar som inte hanns med, tar reda på hur de insamlade tre miljonerna använts och gästas av Timbuktu, Fibes Oh Fibes och Asha Ali som spelar live i studion i Malmö.

För programledarna Kitty, Ehsan och Henrik som sände 144 timmar utan fast föda och ordentlig sömn är denna sextimmarssändning på valborgsmässoafton en baggis.

– Jag ska utmana Henrik och Ehsan att fasta även under denna sändning. Antar de inte utmaningen ska jag peta dem i deras små ölmagar varje kvart! Det ska bli underbart att sända med dem igen, jag har saknat dem, säger Kitty Jutbring.

I valborgssändningen presenteras de mest önskade låtarna från Musikhjälpen i december. Och Kitty, Ehsan och Henrik minns de roligaste bitarna − jordbävningen, Kittys duett med Kicki Danielsson och killen som skänkte hela månadslönen i pengainkastet. Dessutom berättar Jason ”Timbuktu” Diakité om utvecklingen i östra Kongo sedan hans reportageresa dit i höstas.  

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".