Annika Norlin. Foto: Mattias Ahlm/SR

Annika Norlin första sommargästen i Hallå P3

P3 måndag 8 juni kl 10.02

Nu är sommar-Hallå P3 tillbaka med totalt tjugofem kända gäster. I denna första vecka får till exempel Annika Norlin, Morgan Alling och Måns Zelmerlöw varsin radiotimme. Men de bestämmer inte helt själva hur programmet ska låta, det beror lika mycket på lyssnarna som har chansen att ringa till de medverkande i direktsändning.

– Det här blir ett utmärkt sätt att äntligen få prata lite med några av våra smarta lyssnare. De som kommer fram efter spelningar är ofta de skitfulla som öö-ar lite i ens öra. Nu hoppas jag att de blygare ska våga ringa in. Jag ska göra mitt bästa för att svara lika smart, säger Annika Norlin, Hallå P3:s första sommargäst.

I dagens program kommer lyssnarna, förutom att ställa frågor, även kunna önska en låt som Annika Norlin spelar live i slutet av programmet.  

Hallå P3 med sommargäster sänds måndag-fredag kl 10.02-11.00, fram till den 10 juli. Med i studion finns sidekicken Camilla Zamek.
Alla namn finns på sverigesradio.se/p3/hallap3  

Lyssnarna ringer in till programmet på 0770-93 05 55, det kostar som ett vanligt samtal.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".