Peje Johansson. Programledare för Allsång i Gränna. Foto: Mia Carlsson/SR

Allsång i Gränna hamn

P4 söndag 19 juli kl 12.03

Fem söndagar med allsång i SR P4 i sommar! Allsången i Gränna hamn är musikfesten som växer. Många välkända artister och komiker kommer varje sommar till Gränna för att sjunga allsång med både radiolyssnare och publik. I dagens program sjunger Charlotte Perelli, Sten Nilsson, Per Fritzell, Brandur från Färöarna och Camilla Wallin från Åtvidaberg som förra året vann P4:s artisttävling Svensktoppen nästa.

Peje Johansson heter sommarens allsångsledare. Peje har jobbat som programledare i radio i många år och för den stora publiken är han kanske mest känd för sina inhopp i Ring så spelar vi och Helgmorgon. Radiopubliken i Kronobergs län känner honom också som programledare för Morgonkulan i Sveriges Radio Kronoberg, där han slog ständiga lyssnarrekord. Peje är en underhållare av rang och han har lett otaliga galor och föreställningar. Bland annat allsången i Växjö, där han har lyckats locka en jättepublik varje sommar de senaste åren. Nu blir han programledare för P4:s sommarprogram:  Allsången i Gränna hamn.

Pressbild: Peje Johansson. Programledare för Allsång i Gränna. Foto: Mia Carlsson/SR

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".