P4 Premiär

P4 lördag 10 oktober kl 13.03

Vad vi kommer att få se på tv nästa år har under veckan som gått till stor del bestämts på franska Rivieran. P4 Premiär har varit på tv-mässan i Cannes för att ge dig koll på nya trender och intervjuat dom influgna tv-stjärnorna. Skådespelaren John"Kommissarie Barnaby" Nettles berättar om hur han önskar att avsluta sitt liv i Midsomer som snart är över.

Mannen, myten och den kramgoa legenden Christer Sjögren har kovat att komma till P4 Premiärsstudion för att prata om låga toner och harmoni i själen.
P4 Premiärs Henrik Olsson har denna vecka dansat på den röda mattan i strassbeklädda tajts minglat med gästerna på premiären av den nya "Fame"filmen baserad på 80-tals klassikern. Hör också fd miss Universum Yvonne Ryding som debuterar i tv och hårdkokte polishjälten Johan Falk alias skådespelaren Jakob Ekelund och skönsjungande Meja.

Programledare Annika Jankell

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".