Dilba foto: Johan Ljungström/SR

Popsmart

P4 lördag 17 oktober kl 18.30

I första matchen möts Dilba och Carl Borgentun.
Dilba - hennes "I'm Sorry" blev en braksuccé '96 och fick guldskiva och Grammis. Viljan att tävla har hon demonstrerat i Let's Dance och vid pokerbordet. Det senare förde henne ända till VM. Men räcker det med kalla nerver och fiffig taktik i PopSmart när man möter en annan tävlingsmänniska?

Carl Borgentun är nämligen inbiten spelare i flipper med snudd på topplacering i SM. Denne göteborgare sysslar mycket med musik - han spelar bas och sjunger i kör och i ett coverband.

I match två tävlar Jan Johansen mot Peter Östhed.
Jan Johansen är killen som fick alla att kolla på just honom när han vann Melodifestivalen '95. Musikintresset har han fått med generna genom pappa, jazztrummisen Egil. Jans tid i ett coverband funkar också bra som kunskapsbas när han möter

Peter Östhed är en ishockeyfantast från Jönköping, som ägnar minst lika mycket tid åt musik. Älskar introtävlingar och behöver inte höra många sekunder för att rabbla artist och låttitel.

Programledare Kaj Kindvall

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".