Pelle Danielsson lagar raggmunk med långbakat fläsk och nyrörda lingon i Meny. Foto: Tomas Tengby.

Meny med Tomas Tengby

P1 torsdag 12 november kl 10.03 och kl. 00.03 och 14/11 kl. 16.03

Tomas Tengby åker hem till Pelle Danielsson. Vinnare av Gastronomiska priset förra året och som driver Hos Pelle i Göteborg. Pelle blev fast som kock första gången han kom in i ett restaurangkök och kärleken till mat har bara vuxit sig starkare med åren. Pelles första matminne "När jag fick en bit nyrökt varm falukorv av pappa som var korvmakare, jag kommer ihåg att köttsaften rann mellan fingrana på mig.

I Meny med Tomas och Pelle lagas det bland annat Raggmunk med långbakat fläsk och nyrörda lingon.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".