Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/

Meny med Tomas Tengby

Publicerat torsdag 19 november 2009 kl 10.03
Tomas Tengby besöker Robert Maglia. Foto: Tomas Tengby

P1 torsdag 19 november kl 10.03 och kl. 00.03 och 21/11 kl. 16.03

Kocken Robert Maglia första matminne är farmor Marias polenta med riktigt alpsmör. Följ med Tomas Tengby hem till Maglia i Göteborg och laga svenskitaliens mat.

Det blir bland annat olivbakad torskrygg, grönärtsoppa med olivolja och Grano Dolce som efterrätt. Det långa reportaget tittar närmare på EMV, egna märkesvaror som de stora livsmedelskedjorna allt mer har i sitt sortiment.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".