Buda på Håkan Hellströms gitarr!

Viljan att bidra till kampen mot malaria är stor och många skänker saker till Musikhjälpens auktion. Med start kl 18.00 i kväll kan man därför gå in på Musikhjälpens egen sida på Tradera och buda på bland annat Håkan Hellströms gitarr.

Håkan Hellströms gitarr, Miss Lis klänning, Annika Lantz inälvor, Mormorsfilt som P3:s lyssnare har virkat och Kents platinaskiva. Det är bara några av de exklusiva samlarsaker man kan lägga bud på. Givarglädjen är stor när det gäller Musikhjälpens insamling mot malaria både från kändisar och privatpersoner.

Sakerna läggs upp på Tradera och förhoppningen är att viljan att lägga bud på sakerna ska vara lika stor som viljan att skänka dem. Gå in på www.tradera.com, där Musikhjälpen ligger som en egen kampanjsida.

Musikhjälpens vecka kommer dessutom att avslutas med en liveauktion. Söndagen den 20 december kl 12.00 håller Antikrundans Knut Knutsson och Anne Lundberg auktion på scen i Bältesspännarparken. Det som auktioneras ut är bland annat gåvor som skänks under veckan av medverkande i buren och av göteborgarna.

Musikhjälpens sändningstider 14-20 december:
www.musikhjalpen.se dygnet runt
SR P3 dygnet runt
SVT2 från midnatt till kl 17.20 (cirkatider)
godbitarna från dagen i SVT2 kl 22.30

Mer information om Musikhjälpen:
sverigesradio.se/press
sverigesradio.se/press/bilder/musikhjalpen2009
www.pressinfo.svt.se

För kontakt med programledare:
Anna Rosdahl, SR Presstjänst
anna@getserved.se
0709-372656

För kontakt med projektledare, producent m fl:
Anna Wilborg, SVT Kommunikation
anna.wilborg@svt.se
08-784 86 04, 0709-955 564

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista