Niklas Levy-P4 foto: Mattias Ahlm/SR

P4 Retro – Trettondags Special

P4 onsdag 6 januari kl 10.03

Niklas Levy och Anders Lundin spelar favoritlåtar och pratar om musik på deras helt egna och smittande sätt. De gästas av  Pernilla Andersson och Miss Li som bidrar till den trivsamma atmosfären i studion.

- Vi har båda två ett genuint intresse för musik och med gäster som Pernilla och Miss Li blir det spännande samtal om hur vi alla hittat fram till musiken. Vi väljer själva alla låtar till programmet och berättar om allt vi tycker är intressant om artisten och musiken - då växer låten även för lyssnarna, säger Nilkas Levy som återigen hörs i SR. Tillsammans med Ingvar Storm sände han populära Metropol i P3 under 80-talet.

A-ha låten, Hipp-låten, Skämslåten…Vad är det? Vilken var 2009 års största musikupplevelse? Rikligt med spännande musik och finurliga tankegångar utlovas i programmet där lyssnarna garanterat kommer få höra ett och annat som de aldrig hört tidigare.

Programledare Niklas Levy och Anders Lundin.

Pressbild: Niklas Levy-P4 foto: Mattias Ahlm/SR

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista