Kent. Foto: Kent

P3 Star med P3 Guld-nominerade Kent

P3 lördag 16 januari kl 14.03

Idag får Cissi Wallin celebert besök av Kent, P3 Guld-nominerade i kategorin Årets grupp på tisdag, som lovat att ta med lyssnarna på en musikalisk tidsresa genom deras karriär. Från scratch när Kent bildades i Eskilstuna fram till idag då de regerar som Sveriges största rockband med nya skivan ”Röd”. Det blir både de viktigaste höjdpunkterna och personliga minnen från deras 20-åriga bandkarriär.

Dessutom ställer Moa Svan sexexperten Sandra Dahlén mot väggen för att ta reda på hur det kommer sig att hon kan kalla sig för just sexexpert. Hur tänker Sandra när hon svara på alla frågor hon får från våra lyssnare som rör sex, kroppen och sexualitet? Och så dyker Kärlekspanelen upp i studion för att starta upp ett nytt år av kärleksproblemslösande i radion.

Idag är det premiär för det nya och omstylade P3 Star där du på lördagseftermiddagarna hör intervjuer med de hetaste svenska och utländska artisterna och tar del av inslag och diskussioner om kärlek, relationer och sex.

P3 Star med Cissi Wallin sänds varje lördag kl 14.03.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista