P3 Star om nätmobbning

P3 lördag 27 mars kl 14.03

P3 Star ställer frågan varför tonen på internet ofta är rå och elak? Varför är nätmobbning så utbrett? Vi träffar Melissa Rosing, dotter till Linda Rosing, som på sin blogg får ta emot många hårda kommentarer bara för att hon har en känd mamma. Trots detta har Melissa valt att fortsätta blogga och utsätta sig för smutskastningen. Hur gör man för att stå på sig när allt man får tillbaks är skit?

Cissi Wallin har bjudit in en panel bestående av webbnörden Frida Petters och bloggaren Frans Strandberg som diskuterar varför nätmobbning förekommer och de försöker också ta reda på vem som är den typiske nätmobbaren. Och för dig som blivit nätmobbad finns Johnny Lindqvist, som är expert på ungdomskommunikation, på plats i studion och berättar hur du ska gå till väga och vart du kan vända dig om du vill få hjälp.

Dessutom träffar P3 Star hiphoparen Zacke som nyligen släppt sin debutskiva ”Visst är det vackert” för att prata om hur den norrländska hiphopscenen mår och hur man egentligen färdigställer en platta när man är perfektionist.

P3 Star med Cissi Wallin sänds varje lördag kl 14.03.