Morgonpasset i P3 sänder hemifrån en lyssnare

Den 4 juni sänder Morgonpasset i P3 hemifrån en av sina femhundratusen lyssnare. Vem det blir avgörs genom en tävling där lyssnarna mejlar en bild till programmet som motiverar varför sändningen ska bli hos dem. Tävlingen startar på måndag 3 maj. Den 24 maj avslöjas vinnaren.

– Det ska bli spännande att få komma ut i verkligheten och själv få lära känna någon av alla dem som redan känner oss. Jag hoppas det blir någon som har djur och gott kaffe, säger Hanna Hellquist som leder Morgonpasset i P3 tillsammans med Kodjo Akolor och Moa Svan.  

Lyssnarna röstar fram fem finalister utifrån de bilder som skickas in och läggs upp på sverigesradio.se/p3/morgonpasset. Finalisterna är sedan med en dag var i Morgonpasset i P3 och presenterar sig. Vinnaren avslöjas måndag 24 maj och programmet sänds hemifrån vinnaren fredag 4 juni.

Morgonpasset i P3 sänds måndag till fredag kl 6.30-10.00.

Pressbild Kodjo Akolor, Moa Svan och Hanna Hellquist
http://sverigesradio.se/Diverse/AppData/isidor/images/News_images/2938/923040_1333_2000.jpg
Foto: Olivia Mariette Borg/Sveriges Radio

För vidare information, vänligen kontakta:
Maria Anderstam, pressinformatör P3
maria.anderstam@sr.se 
08-784 71 20, 070-293 72 70

Sveriges Radios presswebb: sverigesradio.se/press  

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista