Sex timmar Humorhimlen i P3 - nytt från MNK och Pang Prego-återförening

P3 onsdag 9 juni kl 12.05

Det blir en lyxig onsdag när Humorhimlen i P3 bjuder på sex timmar från P3:s enorma humorförråd och smakprov på nytt material från Mammas nya kille och Kyss min plysch.

MNK återkommer med en ny säsong i höst. Olof Wretling från programmet presenterar nyinspelade sketcher med både nyuppfunna och redan kända karaktärer. Programledaren Matilda Kihlberg gästas också av Moa Svan och Helena Sandström som ligger bakom Kyss min plysch som sänds i sommar med premiär om en vecka, den 16 juni.

Dessutom återförenas Pang Prego och gör en timme nygammal humor under devisen radio för en - roligt för alla. Och Peter Apelgren kommer till studion för att prata om Rally.

Sist men inte minst sänds en hel timme av ett gammalt humorprogram, komplett med musik och allt, kl 17-18. Lyssnarna får alltså höra eller återuppleva hur det egentligen lät när t ex Hassan eller Rally sändes. Vilket program det blir bestäms genom en omröstning på Humorhimlens hemsida under dagen. Det står mellan Hassan, Rally, Roll On, Deluxe eller Så funkar det. Det är de fem mest önskade programmen i Humorhimlen.

Humorhimlen i P3 sänds kl 12.05-18.00.