Anne Sseruwag, chef SR Malmö Foto SR

Anne Sseruwagi utsedd till chef för SR Malmö

Till ny kanalchef på SR Malmö har idag utsetts Anne Sseruwagi. Hon har arbetat på Sveriges Radio under lång tid, bland annat som redaktionschef och nyhetschef. Anne Sseruwagi efterträder Magnus Quick som tillträder som områdeschef för SR Syd med P4 Kristianstad, P4 Halland, P4 Blekinge samt P4 Malmö.

- Publicistisk kompetens, integritet, personal- och mångfaldskunskaper samt ett härligt engagemang, Anne Sseruwagi har alla de kompetenser som krävs för att lyckas som kanalchef på SR Malmö, säger Magnus Quick, Sveriges Radios områdeschef i Syd.

- Jag är enormt glad och stolt över mitt nya arbete och ser framemot att utveckla SR Malmös mångfasetterade verksamhet säger Anne Sseruwagi.

Anne Sseruwagi tillträder sin tjänst den första februari.

Anne Sseruwagi har under sin tid på Sveriges Radio bland annat varit verksam som redaktionschef på Sveriges Radio International, nyhetschef på Sisuradio, nyhetsreporter och programledare. Nu senast har hon haft uppdrag som personalkoordinator på Sveriges Radios programenhet.

Pressbild
Anne Sseruwagi. Foto SR
http://sverigesradio.se/Diverse/AppData/isidor/images/News_images/2938/1388813_1428_1999.jpg

För mer information
Magnus Quick, områdeschef
0705101010

Presskontakt
Bengt Arwén, presschef
bengt.arwen@sr.se
08-784 17 59

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".