Gatan utanför restaurangen "Robertas" i Williamsburg, Brooklyn, New York P3 Planet

P3 Planet besöker Williamsburg - New Yorks trendmecka

P3 lördag 19 februari 18.03

I P3 Planet på lördag guidar Lotta Zachrisson lyssnarna till de coolaste barerna, den nyaste musiken och den bästa secondhand-shoppingen i Williamsburg i New York, och konstaterar att "Williamsburg är synonymt med allt som är trendigt och coolt".

- Williamsburg är kanske mest känt som mecka för musikälskare. Här kan man lyssna på livemusik och dj:s vilken kväll i veckan som helst. Och har man riktigt tur har man chans att se de stora artisterna innan dom blivit upptäckta, berättar Lotta Zachrisson.

Williamsburg i Brooklyn, New York, fullkomligt kryllar av trendmedvetna svenskar men kontrasterna är stora. Ett stenkast från musikbarerna ligger de judisk-ortodoxa kvarteren där det känns som att tiden stått stilla.

Från det trendiga New York, tar P3 Planet med lyssnarna till Indien där korren Annie Åkerlund testar Ayurveda. Dessutom berättar Emil Pettersson om sin roadtrip i Finland.


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista