2011-05-16

Ligga med P3 presenterar Tio saker om min sexualitet

"Tio saker om min sexualitet" är det senaste tillskottet på Ligga med P3:s hemsida där allt som har med sex och relationer diskuteras. Via ett formulär får besökaren möjlighet att fritt lista tio tankar om sex – och tankarna är många:

”När jag var ung och dum så testade jag att gå fram till en tjej som jag aldrig träffat och frågade "Ska vi gå o knulla?". Hon sa ja och vi hälsade under akten.”

"I mina 18 första år hade jag stora komplex för min fitta. Jag inbillade mig att alla utom jag hade sån där fin porrfitta som bara var två stora yttre blygdläppar med ett rakt fint streck mellan."

"Avtändande för mig är motorintresse, golf, dum blick, luckor i allmänbildningen, västgötska, rökare, dålig hygien och taskig stavning."

"Jag ligger oftast med folk som är mina vänner. Det funkar inte alltid jättebra."

Inspirerade av bloggen 25 things about my sexuality presenterar Ligga med P3 Tio saker om min sexualitet, formuläret där läsaren anonymt kan ventilera tio saker som beskriver sin sexualitet. Eller bara läsa om andras.

– Det handlar inte om att fläka ut sitt sexliv, utan om att öppna upp sig anonymt och få den finaste bekräftelsen som finns: att man inte är ensam, säger Matilda Berggren, bloggare och programledare för Ligga med P3.

Tio saker om min sexualitet bygger helt på läsarnas egna historier, tankar och erfarenheter.

Den 2-3 juni besöker Ligga med P3 HBTQ-festivalen i Göteborg. Det blir panelsamtal inför publik, specialinbjudna gäster och diskussioner kring hur den svenska drag-scenen ser ut idag.

Tio saker om min sexualitet är en del av Ligga med P3:s nätbaserade sex- och relationsportal.
sverigesradio.se/p3/liggamedp3

Matilda Berggren är bloggare och programledare för Ligga med P3.

Pressbild Matilda Berggren
http://sverigesradio.se/Diverse/AppData/isidor/images/News_images/2938/1688654_1333_2000.jpg
Foto: Julia Lindemalm/Sveriges Radio

För mer information, vänligen kontakta:
Robert Stjernberg, vikarierande pressansvarig P3
robert.stjernberg@sr.se
08-784 71 20, 070-863 91 50

Sveriges Radios presswebb: sverigesradio.se/press