Angelica Norgren och Josef Fares. Foto: Stina Gullander/Sveriges Radio

P3 Spel: Smygstart

P3. Idag smygstartar P3 Spel en ny säsong av skönt spelsnack, djupdykande recensioner och reportage. I studion har programledaren Angelica Norgren med sig en rad bekanta röster såsom Josef Fares, Susanne Möller, Johan Hallstan och Victor Leijonhufvud.

P3 Spel kommer fortsätta behandla spelandet som kulturfenomen och ta sig an spännande, kluriga och intressanta ämnen.

-I höst vill jag bland annat prata om döden, moralpanik, sex och jämställdhet i spel. Vi kommer lyfta blicken bortom spelen och prata om allt det där runt omkring som påverkar oss, säger Angelica Norgren.

Dessutom blir det nyheter, topplistor och speltips. Den sköna stämningen i studion består men själva formen för recensionerna kommer att ändras lite.

-Istället för att ha många spel där en panelmedlem recenserar varje, kommer vi att fokusera på färre spel men ha med fler röster om dessa. Det känns också jättekul att Samson Wiklund är tillbaks i höst och kommer att bjuda på sina högst personliga och allra mest spektakulära spelfakta i tio delar, säger Angelica Norgren.

Programledare: Angelica Norgren.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista