P3 Sport: Panelmedlemmen Stefan Holm berättar om sina turkalsonger. foto: Mikael Andersson/Sveriges Radio

P3 Sport: Sportnörderi

P3. Måste man var sportnörd för att bli en framgångsrik idrottare? P3 Sport träffar simlandslagets Michelle Coleman som tatuerat in datumet 23/7 på sin kropp. Det var då hon började ta sin sport på allvar.

Panelmedlemmen Stefan Holm berättar varför alltid hade med sig en golfboll på alla tävlingar och och hur det kommer sig att han har ett par turkalsonger. Varför vill inte Veronica Wagner som tränar barn, bloggar om gymnaster över hela världen och tränar över 30 timmar i veckan kalla sig för idrottsnörd? Och hur mycket fotboll kan det egentligen få plats i Anton Hysén liv? 

P3 Sport går också tillbaka till 80-talet för att höra hur Gunde Svan och Thomas Wassberg förberedde sig inför OS. Den ene med hemlagad mat nerfryst och specialskickad, den andre med snabbvallade skidor och ett humör likt en bohem. Vad var egentligen bäst?

Programledare: Anton Berg. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".