Anna Gullberg, kanalchef Sveriges Radio Dalarna. Foto: Privat.
2012-06-07

Anna Gullberg ny kanalchef för Sveriges Radio Dalarna

Anna Gullberg blir ny kanalchef för Sveriges Radio Dalarna. Anna Gullberg kommer närmast från DT, Dalarnas Tidningar, Mittmedia, där hon tidigare haft en rad befattningar, senast som utvecklingschef.
– Sveriges Radio Dalarna har en otroligt stark position, med hängivna lyssnare i hela länet. Det här är ett drömjobb för den som älskar lokal journalistik, säger Anna Gullberg.

Anna Gullberg är 41 år, och bosatt i Falun med man och tre barn. Hon efterträder nuvarande kanalchefen Magnus Lundén som går i pension.
– I Anna Gullberg får kanalen en engagerad och driven publicist, både djupt förankrad i Dalarna och i den lokala journalistiken. Att hon har jobbat med utvecklingsfrågor inom webb och mobil är självklart också en stor tillgång. Det är fantastiskt roligt att få välkomna Anna till Sveriges Radio, säger områdeschef Lena Tideström-Sagström.

Pressbild:
Anna Gullberg. Foto: Privat
http://sverigesradio.se/diverse/appdata/isidor/images/news_images/2938/2340010_1500_2000.jpg

För mer information, vänligen kontakta:

Lena Tideström-Sagström, områdeschef
lena.tidstrom-sagstrom@sverigesradio.se  
070-581 95 01  

Eva Sahlin, vik presschef
eva.sahlin@sverigesradio.se  
070-684 18 52

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista