P3 Star: Agnes och "taktmix" med DJ-duon Marcus Price & Carli

Hanna Eklöf tar den här över som programledare för P3 Star över sommaren. Hanna träffar artisten Agnes som just nu är aktuell med nya låten One Last Time. Det blir också DJ-skola tillsammans med Marcus Price & Carli.

I Hannas första program för sommaren gästas hon av Agnes som just nu är aktuell med nya låten One Last Time, som hon skrivit tillsammans med Jonas Quant. Senare i år väntar ett helt nytt album från Agnes och självklart kommer Hanna ta reda på allt om den kommande skivan och om Agnes nya sound.

Dessutom i P3 Star den här veckan så bjuder DJ-duon Marcus Price & Carli på den ultimata DJ-skolan. Hur gör man en ”taktmix” och hur väljer man ut vilka låtar som passar att spelas efter varandra? Marcus Price & Carli som tidigare varit medlemmar i band som Fattaru, Staygold och Savage Skulls stod bakom en av förra sommarens stora hits, Bubbelgum och partyhits som Mat Bira Kvinnor Weed och Flaska & Bas.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista