1 av 2
Fredrik Virtanen Foto: Micke Grönberg/Sveriges Radio
2 av 2
Fredrik Virtanen och Stefan Löfven Foto: Benjamin Thorén

Premiär för ”Virtanen med…”

P4. På söndag är det premiär för Fredrik Virtanens talkshow ”Virtanen med…”. Då möter han Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven. I programmet berättar Löfven om uppväxten hos fosterfamiljen i Sunnersta i Ådalen och hur frusen han var som barn. Det blir ett samtal om vägen till toppen, shoppingmani och hur man festar loss i Örnsköldsvik. Dessutom berättar han om hur han träffade frun Ulla och om längtan efter egna barn.

– Jag valde intressanta personer som jag tidigare aldrig ens sett i verkligheten, förutom Morgan Alling som jag sprungit på med barnvagnen, säger Fredrik Virtanen. På så vis går jag in i mötena med en massa förutfattade meningar och det är alltid roligt.

I den nya P4-talkshowen ”Virtanen med…” blir det öppenhjärtliga samtal där gästerna väljer all musik. Virtanen träffar några av Sveriges mest välkända profiler, från omdiskuterade Annika Östberg till folkkära Tommy Körberg.– Lyssnarna kommer att få en helhetsbild av personerna och givetvis luskar jag ut nya hemligheter om dem, säger Virtanen.

Fredrik Virtanen gjorde debut som radioprogramledare i januari. Under två veckors tid ledde han tillsammans med Kikki Danielsson talkshowen ”Virtanen och Kikki i P4”.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista