Little Marbles är gästredaktörer i Musikguiden i P3. Foto: Karin Eller.

Musikguiden i P3 med Little Marbles

P3. Little Marbles är duon som började spela covers på gatorna hemma i Norrköping när de var rastlösa och ville ha pengar till godis. Så småningom började Linn Tabudlong och Julia Adams skriva egna låtar och vips så snurrade deras singlar på P3.

Little Marbles har turnerat ihop med Miss Li och gjort bejublade live-framträdanden i P3-program som Musikhjälpen, PP3 och Sommarsession.

Nu kommer de hit som Musikguidens gästredaktörer och ska under fyra kvällar handplocka poppärlor ur sin spelande skattkista, det blir låtar som de lyssnat på under turnéer i bland annat Kina och på Kuba, musik som de både gråtit till och kramats till, som bandkompisar och bästa vänner.

Musikguiden i P3 med Little Marbles, måndag - torsdag 18.30 med start 26 november. Programmen går även att höra i 30 dagar på sverigesradio.se/p3/musikguiden 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".