1 av 2
Tankesmedjan i P3: Fr.v: Ola Söderholm, Moa Lundqvist, programledare Emma Knyckare, Kringlan Svensson och Jonatan Unge. Foto: Julia Lindemalm
2 av 2
Moa Lundqvist, Tankesmedjan i P3. Foto: Julia Lindemalm

Tankesmedjan sänder live från Umeå

P3. P3:s satirprogram Tankesmedjan har tidigare dragit fulla hus i Göteborg, Stockholm, Malmö och Uppsala. Nu har turen kommit till Umeå. Måndag 22 april gästar Tankesmedjan Sagateatern i Umeå för en direktsändning inför publik. ”Vi utesluter inte att det blir en del lokala skämt”, säger programledaren Emma Knyckare.

Det är tankesmederna Emma Knyckare, Moa Lundqvist, Ola Söderholm och Jonatan Unge som kommer att stå på Sagateaterns scen den 22 april. Programmet sänds direkt i P3 kl. 16.10-17.00.

Det senaste tillskottet till Tankesmedjan är Moa Lundqvist. Hon kommer själv kommer från Umeå och ser fram emot gästspelet.
–  Det är svårt att inte bli satiriker när man vuxit upp i en stad där en av de mäktigaste personerna är Lennart Holmlund, säger hon.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".