Odlaredaktionen: Ulla de Verdier, Maj-Lis Pettersson och Gustaf Klarin Foto: David Hellgren/Sveriges Radio
Pressmeddelande 2013-03-18

Odla med P1 tillbaks i ny skrud

Trädgårsnördarnas bästa vän Odla med P1 är tillbaka måndag 25 mars i något vässad form. Första programmet handlar bland annat om mördarchili och om höns i trädgården.

Så här på vårvintern kan man beskära träd och buskar för att få igång växtkraften och stimulera tillväxt, och också Odla med P1 vässar nu sin  form.

– Vi vill få mer variation inom programmen, med både spännande reportage och nyttiga råd i varje program, säger programledaren Gustaf Klarin och producenten Ulla de Verdier.

Odla med P1:s egen trädgårdsexpert Maj-Lis Pettersson medverkar i ännu fler program än i fjol. Hon svarar på lyssnarfrågor och ger handfasta tips om hur man lyckas med sina sådder, planteringar och krukväxter, vare sig man är helt oerfaren balkongodlare eller inbiten trädgårdsentusiast.

Säsongspremiär måndag 25 mars kl. 10.35. Fram till höstdagjämningen blir det 26 program från Odla med P1.

Pressbild
Odlaredaktionen: Ulla de Verdier, Maj-Lis Pettersson och Gustaf Klarin http://sverigesradio.se/Diverse/AppData/isidor/images/News_images/2938/2734520_2000_1125.jpg
Foto: David Hellgren/Sveriges Radio

För mer information och intervjuförfrågningar, vänligen kontakta:
Caroline Meyer Lagersparre, pressansvarig P1
caroline.meyer@sverigesradio.se
0730-70 25 00

Ulla de Verdier, producent
ulla.deverdier@sverigesradio.se
 018 17 40 26

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".