Tobias ”Tejbz” Öjerfalk gör podden Add On med Angeliga Norgren från P3 Spel. Foto: Privat.
2013-04-10

Youtube-stjärnan Tejbz gör exklusiv P3 Spel-podd

Gamern Tobias ”Tejbz” Öjerfalk från Piteå har över en halv miljon prenumeranter på sin Youtube-kanal och över 100 000 följare på Twitter. Nu är han aktuell som programledare för P3 Spels webbexklusiva podd Add On tillsammans med Angelica Norgren.

– Det ska bli roligt att göra radio eftersom jag är utbildad i det, säger Tobias ”Tejbz” Öjerfalk, som har gjort sin tv-spelshobby till ett yrke.

Varje onsdag fram till sommaren kommer Tejbz dela med sig av sina bästa fynd bland nätets videoklipp och Angelica Norgren följer upp P3 Spel-diskussioner med eftersnack. Triviakung Samson Wiklund bjuder på klurigheter och utmanar lyssnarnas spelkunskaper med ett nytt quiz varje vecka.

I säsongens första Add On som släpps idag, onsdag 10 april, snackar Tejbz och Angelica bland annat om hur det är att ha miljontals tittare på Youtube och om att toppa ”highscore”-listan. Podden finns endast för nedladdning via P3 Spels webb och direkt via feeden för alla prenumeranter.

Om P3 Spel
P3 Spel är ett program om tv- och datorspel i P3 som leds av Angelica Norgren, även känd som bloggaren Xboxflickan. Programmet sänds lördagar kl. 14.03-16.00 i P3 och finns även för lyssning i appen Sveriges Radio Play. Den webbexklusiva podden Add On finns på

För mer information, vänligen kontakta:
Maria Lekteus, pressansvarig P3
maria.lekteus@sverigesradio.se
08-784 72 31

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista